Gebze Zabıtasından Fırın Denetimleri

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek üretimi yapan fırının imalathanelerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Gebze Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 12:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek üretimi yapan 74 adet fırının imalathanelerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Vatandaşların gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabilmeleri amacıyla, ekmek üretimi yapan fırınlarda un deposu, imalathane ve satış yerlerindeki hijyen kurallarının yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın belirlemiş olduğu fiyat tarifesine ve ekmek gramajına uyulması hususlarında denetim yapan ekipler ruhsat konusunda da incelemelerde bulundu. Yapılan denetimde vatandaşın sağlığını ön planda tutan ve kurallara uyan işletmelere teşekkür eden zabıta ekipleri, mevzuat gereği eksikleri bulunan işletmelere de yasal işlem başlattı. Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, halkın daha sağlıklı ve kaliteli hizmet almasını sağlamak amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirilirken vatandaşların karşılaştığı tüm olumsuzlukları Alo 153 ve 0262 642 04 30 nolu telefonlara iletmesi çağrısında bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.