Kocaeli'nin yüksek kesimlerinde tüm yollar açık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki karla mücadele ekipleri yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışına karşı tecrübe ve özverili çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu.

Kocaeli Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 15:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısı ile hafta sonu ilimizde etkisini gösteren fırtınanın yanı sıra yüksek kesimlerde de kar yağışı görüldü. Cumartesi gece yarısından itibaren nöbet listesi oluşturan ve önlem alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, yüksek kesimlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Ekipler 24 saat nöbetteydi.

 

KAPANMA VE BUZLANMA OLMAMASI İÇİN

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, karla mücadelede tecrübe ve özverili çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu. Ekipler karla mücadele çalışmaları kapsamında yollarda kapanma, buzlanma olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları ile yolları sürekli açık tuttu. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yüksek kesimlerde yol açma ve tuzlama çalışmaları yapıldı. Ekipler öz verili bir şekilde canla başla çalışarak yolların kapanmaması, vatandaşların ulaşım noktasında problem yaşamaması için çalıştı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.