Dilovası pırıl pırıl

Dilovası Belediyesi, yaz ayı başında başlattığı ot biçme, kaldırım ve yol yıkama, oyun parkları temizliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dilovası Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 11:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Dilovası Belediyesi ekipleri; hazırlanan program kapsamında yaya yolları, parklar, meydanlar ve toplu kullanım alanları başta olmak üzere ot biçme, kaldırım ve yol yıkama, oyun parkları temizliğini aralıksız sürdürüyor.

Dilovası genelinde başlatılan çalışmalar ile temizlik ekipleri mahalleleri pırıl pırıl yapıyor.

 

DAHA TEMİZ BİR DİLOVASI

Yürütülen çalışmalarla daha temiz bir Dilovası için çalıştıklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Belediyemizin Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerine bağlı ekiplerimiz çalışmalarını periyodik olarak ve hızlı bir şekilde sürdürüyor.  Dilovası Belediyesi olarak ilçemizin, her geçen gün parklarıyla ve caddeleriyle örnek bir şehir olmasını istiyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken de vatandaşlarımız da imkanları ölçüsünde kendi yaşam alanlarını ve çevresini temiz tutarak, görevlilerimize destek olmalarını temenni ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.