Çayırova Belediyesi, Fenerbahçe Koleji’ni ağırlayacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, ligin dördüncü haftasında Fenerbahçe Koleji’ni konuk edecek.

Spor Yayın: 06 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 06.10.2023 18:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nın, Türkiye Basketbol Ligi serüveni devam ediyor. Ligin ilk üç haftasında Alagöz Holding Iğdır Basketbol ve Final Spor’u mağlup eden ve evinde Kapaklıspor’dan aldığı mağlubiyetle, üç maçta 2 galibiyet ve bir yenilgi alan Çayırova Belediyesi, ligin dördüncü haftasında Fenerbahçe Koleji’ni konuk edecek. 8 Ekim Pazar günü saat 15.45’te Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakaya yoğun ilgi olması bekleniyor. Çayırova Belediyesi ilk üç hafta sonunda ligde 5’inci sırada yer alırken, temsilcimizin rakibi Fenerbahçe Koleji ise 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ligde 15’inci sırada.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Geçen hafta Bursa deplasmanında karşılaştığı Final Spor’u üstün bir oyun performansıyla 70-85 mağlup eden Çayırova Belediyesi, 8 Ekim Pazar günü gerçekleştireceği müsabaka öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı. Baş antrenör Fatih Emre Gezer öncülüğünde bütün bir hafta boyunca teknik, taktik, şut ve kuvvet antrenmanları gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, Pazar günü gerçekleştirilecek maçı kazanarak, ligde iyi gidişatını sürdürmek ve kendi seyircisi önünde bu sezon ilk galibiyetini almayı hedefliyor. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.