AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar Oldu!

AK Parti Darıca’da yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa eden Ufuk Acay’ın yerine atanan isim Köksal Şakar oldu.

Siyaset Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 19:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Geniş istişareler, temayül yoklaması ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığında gerçekleşen mülakatın ardından Köksal Şakar resmen Ak Parti Darıca İlçe Başkanı oldu. Şakar yetki belgesini, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden aldı.

Başkan Köksal Şakar konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in olurlariyla, İl Başkanımız Dr. Şahin Talus’un öngörüleri ile Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Olarak Atandım. Bu süreçte yanımda olan tüm teşkilat mensuplarına yol Arkadaşlarıma Teşekkür ederim. Rabbim Hayırlı görevler yapmayı nasip eylesin inşallah."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.