Başkan Şakar’a Hemşehrilerinden Destek Sürüyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı olarak atanan Köksal Şakar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kocaeli Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Taner Sağlam ve yönetimi de Şakar’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Siyaset Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 14:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Darıca’da ilk defa Erzurumlu bir ismin ilçe başkanı olarak atanması geniş bir kesim tarafından oldukça olumlu karşılandı. Özellikle Darıca’da geniş bir nüfusa sahip olan ve bölgede en fazla nüfusa sahip olan illerin başında yer alan Erzurumlular, ilk defa bir hemşerilerinin ilçe başkanı olmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade ettiler. Toplumun her kesiminden İlçe Başkanı Şalar’a hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde sürerken Erzurumlular da hemşerileri olan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ı yalnız bırakmayarak destek ziyaretinde bulunuyorlar.

 

OLTULULAR FEDERASYONU YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’a Erzurum’a bağlı il ve ilçe derneklerinden ziyaretler devam ederken önceki gün Kocaeli Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Taner Sağlam ve yönetimi de İlçe Başkanı Köksal Şakar’ı ziyaret ederek çiçek takdim etti ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Federasyon Başkanı Taner Sağlam, hemşerileri olan bir ismin ilçe başkanı olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Şakar’a görevinde başarılar diledi. 

 

ŞAKAR: "BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM"

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Federasyon Başkanı Sağlam’a teşekkür etti. Sorumluluğunun farkında olduğunu da belirten Şakar, “Bana güvenen parti büyüklerimi mahcup etmemek için görevimi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim. Sorumluluğumun bilincindeyim. Hemşerilerimin de desteğini arkamda her zaman hissedeceğim. Onları da mahcup etmemek için daha fazla çalışacağım. Memleket ve bölge ayrımı yapmadan halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla bana verilen görevi en iyi şekilde yapacağım” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.