Başkanlar Yola Çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Partili başkanlar Ankara için yola çıktılar.

Siyaset Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 15:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç Darıca'dan yola çıktılar. 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar sosyal medya sayfasından: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine istişare toplantısı için Üç kademe ve Belediye Başkanımız ile birlikte Ak Parti Genel merkezimize gidiyoruz." mesajını paylaştı.

Bilindiği gibi 31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimler öncesi aday belirleme süreci devam eden AK Parti’de Kocaeli’nde bulunan bütün belediye başkanları genel merkeze çağrılmıştı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.