Dilovası’nın Özel Çocukları Doyasıya Eğlendi

Dilovası Belediye’nin başlattığı “Engelsiz Yaşam Projesi” tüm sürüyor. Proje kapsamında; özel çocuklar özel bir organizasyon ile Tuzla Marina’da bulunan Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Tema Park’a götürülerek, gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

Dilovası Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, özel gereksinimli çocukların toplumsal hayata katılımını arttırmak, geleceğe umutla bakan bireyler olmalarını sağlamak için başlattığı “Engelsiz Yaşam Projesi” kapsamında düzenlenen çeşitli sosyal aktiviteler her geçen gün artarak devam ediyor.

 

 

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Son olarak Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleşen etkinlikte; özel gereksinimli çocuklar, uzmanlar eşliğinde Tuzla’da ki Marina’da bulunan Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Tema Park’a götürüldü. Gün boyunca gönüllerince eğlenen özel bireyler Sea Park’ta akvaryumda deniz hayvanlarını, Alsan Park’ta aslanların yaşam alanlarını görmenin ve Tema Park’ta ise eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

 

DİLOVASI’NDA ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

Sağlıklı toplum için özel bireylerin mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini belirten Başkan Şayir, “Dilovası Belediyesi olarak başlattığımız “Engelsiz Yaşam Projesi” kapsamında özel çocuklarımızın gönüllerine dokunmak, onları sosyal yaşama daha fazla dâhil etmek ve hak ettikleri hizmetin en iyisini vermek için çalışıyoruz. Sağlıklı bir toplum için, dezavantajlı grupların ve dolayısıyla da özel gereksinimli bireylerin mağduriyetlerinin giderilmesi, sosyal politikalarımızın öncelikli hedefleri arasında yer almalıdır. Yapacağımız ve yaptığımız bu projelerle Dilovası’nda engelleri kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.