Gebze’de Halk Buluşması Sürüyor

Gebzeli hemşerileriyle Halk Buluşmaları’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların istek, talep, görüş ve önerilerini dinliyor.

Gebze Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 18:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Gebzeli hemşerileriyle halk buluşmalarında bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların istek, talep, görüş ve önerilerini dinliyor. Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Büyükgöz, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Düzenli olarak gerçekleştirilen Halk Buluşmaları ile vatandaşların istek talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Büyükgöz, gerekli talimatları birim amirlerine anında veriyor. Program kapsamında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleştirilen Halk Buluşması’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Halk Buluşmaları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde devam edecek.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.