Başkan Çiftçi, Karne Heyecanına Ortak Oldu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bugün ilk dönem karnelerini alan Çayırovalı miniklerin heyecanına ortak oldu.

Çayırova Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 20:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Göreve geldiği günden bu yana Çayırovalı çocukların eğitimi için birçok projeyi hayata geçiren ve eğitime büyük önem veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırovalı miniklerin karne sevinçlerine de ortak oldu. Bugün ilk dönem karnelerini alarak ara tatile kavuşan öğrencileri, bu özel günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Çiftçi, Alparslan İlkokulu’nda düzenlenen karne programına ve Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri’nde eğitim alan Çayırovalı miniklere karnelerini verdi. İlk olarak Alparslan İlkokulu’nda bir araya gelen protokol, buradaki öğrencilere karnelerini hediye etti ve hazırladıkları gösterileri ilgiyle takip etti. Alparslan İlkokulu’nda gerçekleşen karne törenine Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, şunları dile getirdi;

 

“SEVGİYİ VE MERHAMETİ ÖĞRETMELİYİZ”

“Rabbim öncelikle hepimize sağlık ve huzur versin, bununla beraber sahip olduğumuz değerlere de sahip çıkmayı nasip etsin. Bizim uymamız gereken belli başlı hususlar var. Çocuklarımıza sahip olduğumuz kültürel kodları aşılamayı, sevgi ve merhameti öğretmemiz gerekiyor. Eğitim sadece okulla olacak bir şey değil doğduğumuz günden bu yana hep bir şeyler öğreniyoruz.

 

 

 

“HER YAŞTA ÇOCUKLARIMIZA DESTEK OLUYORUZ”

Bizler bu doğrultuda bilgi evlerimizde, çocuklarımıza her yaşta destek oluyoruz. Çocuklarımıza anne, babalar ve öğretmenler olarak öncelikle güzel merhameti sevgiyi ve saygıyı öğretmemiz gerekiyor. Çocuklarımızı bu bilinçle geleceğe hazırlamalıyız. Yarıyıl tatilinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim hepimize huzur ve sağlık versin.”

 

“ÇOCUKLARIMIZI KUTLUYORUM”

Başkan Çiftçi’nin akabinde kürsüye çıkan Kaymakam Önal ise, “Okullarımız sadece öğretim değil bir eğitim yuvası da olmalı. Barışı kardeşliği ve sevgiyi çocuklarımıza aşılamalıyız. Çocuklara merhametli ve vicdanlı olmayı öğretiyorsanız o eğitim faydalıdır. Burada bulunan öğretmenlerimizden ve velilerimizden ricam çocuklarınızın sadece akademik başarısına bakmayın. Çocuklarımızı kutluyorum ve hepsine çok güzel bir tatil diliyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler ilgiyle takip edilirken, protokol üyeleri daha sonra miniklere karnelerini takdim etti.

 

ÇOCUK KULÜPLERİNDE DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, karne gününde Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri’nde eğitim alan miniklerin de karne heyecanına ortak olmayı ihmal etmedi. Güzeltepe Çocuk Kulübü, Akse Çocuk Kulübü ve Yenimahalle Çocuk Kulübü’ndeki öğrenciler ve velilerle bir araya gelen Başkan Çiftçi, çocuklara karnelerini bizzat takdim etti. Çayırovalı miniklere iyi bir ara tatil dileyen Başkan Çiftçi günün anısına öğrenciler ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.