Lütfü Türkkan’ın ‘Cami’ Yalanını, Cemil Yaman İfşa Etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Millet Bahçesi’nde cami projesinin kaldırıldığı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu belirterek, “ortaya atılan bu yalan tek kelime ile işgüzarlıktır” dedi.

Siyaset Yayın: 12 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.03.2023 18:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SON TEMSİLCİ LÜTFÜ TÜRKKAN
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın basın bülteniyle kamuoyunu aleni bir şekilde yanılttığını belirten Yaman, şunları söyledi: “Gebze’mize nefes aldıracak, değer katacak Millet Bahçesi Projesi başladığından bu yana muhalefet temsilcileri karalama kampanyalarını sürdürüyor. Hergün yeni bir yalanla gündemi meşgul edenlerin sonuncusu Lütfü Türkkan olmuştur.”
 

CAMİNİN RUHSATINI PAYLAŞTI
“Gebze Millet Bahçesi’nde şimdi de cami projesinden vazgeçildiğini basın bülteniyle beyan ederek vatandaşlarımızın zihnini bulandırmakta ve yalandan rant devşirme telaşına düşmüştür. Ama bu konuda ne kadar samimiyetten uzak olduğu, bugüne kadar sergilediği eylemlerle sabittir. Gebze Millet Bahçesi içindeki cami projesi kaldırılmıştır ifadesi tam bir yalandır ve proje tüm hızıyla devam etmektedir.”
 

HİÇBİR KONUDA SAMİMİ DEĞİLLER
“Cami yeriyle ilgili şuyulandırma yapılmış, tescillendirme işi bitmiş, ruhsatı alınmış, inşaat aşamasına gelinmiştir. Bütün belgeleriyle gelinen noktayı kamuoyu ile paylaşıyor ve takdiri aziz milletimize bırakıyorum. Bizim yalanlarla kaybedecek vaktimiz yok. Her zamankinden daha çok çalışacak, Gebze'mize ve Kocaeli'mize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.