Çayırova'da Hummalı Çalışma

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde bozulan yolların tamiri için asfalt yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çayırova Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 10:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Çayırova’da asfalt yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çayırova’da yaşayan ilçe sakinlerinin ulaşımda konforlu bir şekilde yolculuk edebilmesi için saha çalışmalarında hız kesmeyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen lokasyonlarda asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. İlçedeki yolların konforunu arttırmak ve araç sahiplerinin daha rahat bir şekilde ulaşım sağlaması için saha taraması yapan ekipler, tespit edilen noktalarda yaptıkları çalışmaların ardından yol konforunu bir üst seviyeye çıkarıyor. Bozulan ve tamirat gören yollara yapılan anında müdahaleler sayesinde, kaliteli ve konforlu ulaşımda aksama yaşanmıyor. Çayırova Belediyesi’nden yapılan duyuruda, asfalt yama çalışmalarının belirlenen plan ve program doğrultusunda devam edeceği belirtildi. 

Yorumlar (1)
Kamil Okyay
28.10.2023 15:26
Çayırova Çağdaşkent sitesinde asfalt çalışmaları yarım kaldı a3a4blok onu asfatlassin yarım kaldı a3a4blok onu
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.