Çocuklar, Darıca Belediyesi ile Yüzme Öğreniyor

Spor şehri Darıca anlayışıyla 7’den 70’e herkesin sporla tanışması için projeler geliştiren Darıca Belediyesi, yaz aylarında ‘yüzme kalmayan kalmasın’ projesi kapsamında çocuklara yüzme öğretiyor.

Darıca Yayın: 04 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2023 10:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kadınlar ve erkekler havuzu olmak üzere iki havuzda bir ayda yaklaşık 3 bin 500 çocuk yüzme sporuyla tanıştı. Darıca Belediyesi, herkesin en az bir spor branşıyla ilgilenmesi amacıyla 7’den 70’e toplumun her kesimine yönelik projeler geliştiriyor. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nü daha da geliştirerek 13 farklı branşta yaklaşık 4 bin lisanslı sporcuyla adeta bir sporcu fabrikası gibi çalışan Darıca Belediyesi,  okulların kapanması ve yaz tatilinin gelmesiyle birlikte “yüzme bilmeyen kalmasın” projesini başlattı.

 

ÇOCUKLARA YÜZMEYİ SEVDİRİYOR

Kadınlar ve erkekler havuzu olmak üzere iki havuzda çocuklara yönelik başlatılan kurslar ile bir ayda yaklaşık 3 bin 500 genç yüzme sporu ile tanıştı. Uzman eğitmenler eşliğinde yüzme öğrenen gençler hem yaz tatilini eğlenerek geçiriyor hem de yüzme öğreniyor. Çocuklara yüzmeyi sevdirmek için başlatılan projeye ilgi oldukça yoğun olurken yaz boyunca kursların devam edeceği belirtildi.

 

 

DARICA’NIN ÇOCUKLARI GELECEĞE GÜVENLE HAZIRLANIYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da herkesi spor yapmaya devam ederek “Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüzün bünyesinde herkese hitap edecek branşlarda eğitimler veriyoruz. Spor salonlarımızda ve havuzlarımızda spor yapmak isteyen herkesi bekliyoruz. Yüzme bilmeyen kalmasın projemizle çocuklarımıza hem yüzme sporunu öğretiyoruz hem de onlara bu sporu sevdiriyoruz. Darıca’nın sporcu çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak istiyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.