Dilovalı Muhtarlara Başarı Belgesi

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 19 Ekim muhtarlar günü münasebeti ile ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını misafir ettiler.

Dilovası Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 11:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yemekli programda, muhtarlara çalışmalarından dolayı başarı belgeleri takdim edildi. Dilovası Mahalle Muhtarları; Türkiye’nin dört bir yanında kutlanan ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısı ile düzenlenen programda; Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in misafiri oldular. Toplantıya ayrıca belediye başkan yardımcıları, kamu kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Misafirlerini Güllüova Restaurant'ta ağırlayan Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, muhtarların gününü kutladıktan sonra sorun ve taleplerini dinlediler. Organizasyon sonunda muhtarlara, çalışmalarından dolayı başarı belgeleri takdim edildi.  

 

MUHTARLARIMIZLA İLÇEMİZDE SİNERJİ SAĞLADIK 

Göreve geldikleri günden bu yana kentin sorunlarını çözmek için mahalle muhtarları ile sürekli diyalog halinde çalıştıklarını belirten Başkan Şayir, "Muhtarlarımızla birlikte ilçemizde güzel bir sinerji sağladık. İstişareler ile ilçemiz adına verimli olmaya çalıştık. Yaklaşık 4,5 yılda Dilovası’nı ortak akılla yöneterek güzel hizmetlerin gelmesini sağladık. Bundan sonra da daha verimli şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız kendi mahallelerinin belediye başkanları gibi vatandaşımızın hemen hemen her sorununu çözmek için canla başla çalışıyorlar. Bazı sorunlara bize gelmeden kendileri çözüm üreterek vatandaşımızın dertlerine derman olmaya çalışıyorlar. Tüm mahalle muhtarlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Muhtarlarımızın Gününü de kutluyorum” dedi.  

 

 

MUHTARLARIMIZIN GAYRETLERİNİ GÖRÜYORUZ 

Başkan Şayir'in ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise yaptığı konuşmasında "Muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Muhtarlarımızın dahil olmadığı hiçbir proje amacına ulaşmaz. Muhtarlarımızla yapılan çalışmalar ilçemize ve ülkemize her zaman daha verimli hizmetler olarak geri dönmüştür. 30 yıllık idareci olarak muhtarlarımızın yeri her zaman ayrı olduğunu belirtmek isterim. Her zaman en yakın çalışma arkadaşlarımız olan muhtarımızla tüm çalışmalarımızda fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarımızı yürütmüşüzdür. Onların vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için yaptıkları hizmetleri görüyoruz. Tüm çalışmalarımızda muhtarlarımızın büyük desteği olmuştur. Bundan sonra da her zaman desteklerine ihtiyacımız vardır. İlçemizde ki öncelikli gündemimiz olan eğitimde konusunda da muhtarlarımıza büyük sorumluluklar düşerken, gayretlerini de görüyor ve teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 

 

BAŞARI BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ 

Konuşmaların ardından Kaymakam Dr. Metin Kubilay ile Başkan Hamza Şayir, ilçe de ki 12 mahalle muhtarına başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgelerini takdim ettiler. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.