50 Bin armatüre anlık bakım ve onarım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelindeki 177 adet yeşil alandaki 20 bin direk ve 50 bin armatürün bakım ve onarımını aralıksız olarak gerçekleştiriyor.

Kocaeli Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 11:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Anlık arızalara 7/24 esasına göre müdahale edilerek, armatürler çalışır halde tutuluyor. Ekipler; 45 adet trafo, 115 adet jeneratör, 90 adet paratoner, 250 adet kompanzasyon ve     130 adet UPS’nin kontrollerini de düzenli olarak gerçekleştiriyor.

 

BÜYÜKŞEHİR’E AİT 310 BİNADA ÇALIŞMA

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipler, ayrıca Büyükşehir Belediyesine ait 310 adet binada da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İdari bina, kırsal otogarlar, mezbahaneler, şantiyeler, itfaiyeler, haller, otogarlar, akademi liseler, bilgi evleri gibi Büyükşehir’e ait yapılarda gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşlara hızlı ve güvenli bir şekilde hizmet verilmesi sağlanıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.