Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nden geleneksel iftar

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği’nin her yıl düzenlediği geleneksel iftar programı yine büyük ilgi gördü.

Kocaeli Yayın: 10 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2023 12:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, paylaşarak büyüdüklerini, sofralarında üreten, girişimci ruhunu geliştirmek isteyen her kadına yer olduğunu açıkladı.

 

HER YIL YAPILIYOR

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği’nin her yıl düzenlediği geleneksel iftar programı yine büyük ilgi gördü. Ramazan ayının ruhuna uygun paylaşmayı amaçlayan geleneksel iftarlara pandemi döneminde bile ara verilmemiş, iftarlık ikramlar evleri ziyaret edilerek bizzat Birlik paydaşları tarafından dağıtılmıştı. Son iki yıldır yeniden eski günlerine dönen iftar programı bu yıl Başiskele sahilinde bulunan Tryp By Wyndham Otel’de yapıldı. Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan’ın ev sahipliğinde çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar büyük ilgi gördü.

 

 

ÖZCAN’IN EV SAHİPLİĞİNDE

İzmit’in sembol isimlerinden, Dernekler Platformu Başkanı ve aynı zamanda İzmit Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer, Birlik paydaşı 10 kooperatif ve 27 dernek iftarda bir araya geldi. İftarda aynı zamanda Birliğe yeni katılan Gül Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Serpil Kocaman’a hoşgeldin plaketi takdim edilirken, Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, “Birliğimiz paylaşarak büyüyor. Burada üreten, girişimci ruhunu geliştirmek isteyen her kadına yer var. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.