Darıcalı 8 Sporcu Milli Takımda Ülkemizi Temsil Edecek

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün 8 sporcusu Kasım ayı içerisinde farklı branşlarda düzenlenecek Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek.

Spor Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 11:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla fark yaratan ve aldığı başarılı sonuçlarla bir marka haline gelen Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, 13 farklı branşta 4 bin lisanslı sporcusuyla milli takımlara da sporcu yetiştiren bir kulüp haline geldi. Bünyesinde Olimpiyat ikincisi sporcusunun yanı sıra birçok Dünya ve Avrupa şampiyonları da barındıran Darıca Belediyesi, başarı çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşıyor.

 

8 SPORCUSU MİLLİ TAKIMLARDA

Yarıştığı her kulvarda adından söz ettiren ve ülke sporunun gelişmesine de katkı sunan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün 8 sporcusu Kasım ayı içerisinde düzenlenecek Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonaları olmak üzere çeşitli organizasyonlarda ülkemizi temsil edecek. Boks, karate ve Kick Boks branşlarında ay yıldızlı milli forma altında mücadele edecek sporcular hem Darıca’yı hem de ülkemizi temsil edecek.

 

 

DARICA’NIN ANTRENÖRLERİ DE MİLLİ TAKIMDA

Sadece sporcularıyla değil antrenörleriyle de Milli takıma hizmet eden Darıca Belediyesi’nin antrenörleri de büyük bir başarıya imza attı. Karate Milli takımıyla Cumhuriyetin yüzyılında önemli başarılar yakalayan ve son olarak Ekim ayında düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda Karatede dünya üçüncülüğü elde edilmesinden sonra Karate Milli Takımının antrenörü Adnan Şamdan’a başarı ödülü takdim edildi. Darıca Belediyesi Boks antrenörü Selim Vinçoğlu da 2024 Paris Olimpiyatları için boks olimpiyat komitesine seçildi. Böylece Vinçoğlu önümüzdeki yıl düzenlenecek Paris Olimpiyatlarında Darıca’yı ve Türkiye’yi temsil edecek.

 

BAŞKAN BIYIK BAŞARILAR DİLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, milli takıma sporcu yetiştirdikleri ve Türkiye’yi temsil ettikleri için gururlu olduklarını ifade ederek “Darıca Belediyesi olarak 13 farklı branşta 4 bin lisanslı sporcumuzla adeta bir sporcu fabrikası gibi çalışıyoruz. Bizim çocukların başarılı olarak milli takım formasıyla ülkemizi temsil etmeleri bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Aynı şekilde sporcularımızın gelişiminde önemli katkıları olan antrenörlerimizin de Milli Takım’da olmaları da bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek organizasyonlarda milli formayla mücadele edecek her bir sporcumuza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracaklar ve İstiklal Marşımızı dinletecekler. Türkiye yüzyılında her alanda olduğu gibi sporda da ülkemizin daha ileri gitmesi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.