Başkan Büyükgöz Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Meclisi toplantılarına devam ediyor.

Gebze Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 12:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Halk Meclisi toplantılarının 4. turunun ilk toplantısını Pelitli Mahallesi’nde gerçekleştiren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçeye kazandırılan proje ve hizmetlere yönelik mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Meclisi toplantılarına devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren ilçenin mahallelerinde başlattığı Halk Meclisi toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Gebze Belediyesi Halk Meclisi toplantılarının 4. turunun ilk toplantısını Pelitli Mahallesi’nde gerçekleştiren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçeye kazandırılan proje ve hizmetlere yönelik mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde mahalleye kazandırılan hizmetlere ilişkin bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantının son bölümünde mahalle sakinlerinin sorularını da cevaplandırdı.

 

 

VATANDAŞLAR TALEP VE ÖNERİLERİ PAYLAŞTI

Belediye başkan yardımcıları Dursun Ali Arslan, Remzi Şeker, Selamet Güner, Yusuf Burkut, Sedat Çelik, Mehmet Dinç, belediye birim müdürleri, Pelitli Mahalle Muhtarı Kafer Ceylanlı ve mahalle sakinlerinin katıldığı Halk Meclisi toplantısında açıklamalarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Halk Meclisimizin 4. Turuna Pelitli Mahallemizle başladık. Gebze’mizi sağlama aldığımız işlerimizi ve mahallemiz özelinde ürettiğimiz hizmetlerimizi hemşerilerimizle paylaştık. Talep ve önerileri dinledik. Bu özel toplantıda bizlere eşlik eden, eleştirileri, talepleri ve önerileriyle hizmet kalitemizi artıran değerli mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.