Ben Farklı Bir Milletvekili Olacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili aday adayı Nail Çiler, iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çiler"Ben zora talip oldum, kolayı da seçebilirdim ama seçmedim" dedi.

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 20:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Nail Çiler, "Ben farklı bir milletvekili olacağım, göreceksiniz" diyen Çiler şöyle konuştu:' Bu bir veda değildir. Bu bir görev değişimdir. Gözüm arkada değil. GTO Bugüne kadar hep takip edilen oda oldu. Hepimizin yaşam boyu siyaset hayatımızda var oldu. Ben değil biz anlayışıyla hep hareket ediyoruz. Herkesin gözyaşı aynı. Bir çok projem var. Onlarla Ankara'ya gidiyorum. Evet, siyaette hep tarafsız oldum ancak geldiğimiz noktada şunu gördük ülkenin seçilmişler ihtiyacı var. Vatan evlatlarına ihtiyaç var. Bu ülke için yola çıktık. Biz eser bırakanlardan olacağız. Gebze'de ne dediysek o oldu. Olmaya devam edecek. Bu bölgeyi vitrine çıkarmak istiyorum. Ben herkesin vekili olmak, batıyakasının temsilcisi olmak istiyorum. Bayram sevgisini yüreğinde taşıyan herkesle yol almaya devam edeceğim. İçimizden birileri milletvekili olsun. Buna dikkat edelim lütfen. Gebze bölgesine sahip çıkalım. Farklı bir milletvekili olacağım, bunu göreceksiniz. Benim derdim hizmet olacak. Ne söz verdiysem arkasında duracağım. Ben zoru seçtim, kolayı da seçebilirdim. Bizim partimiz, Vatan, Bayrak, Ezandır."
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.