Erbakan Vakfı Gebze'de eğitim kampı heyecanı

Erbakan Vakfı Eğitim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Eğitim Kampı” Gebze de 6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi. Bölgemizdeki vakıf temsilcileri ve üyelerinin katıldığı eğitim kampında yoğun bir program uygulandı.

Gebze Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 11:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Üç gün süren ve 4 oturumdan oluştan kampa Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcıları katılım sağladı.Kampın içeriği eğitim olsada vakıf mensupları dolu dolu bir organizasyon ile eğitimin yanı sıra yüzme-masatenisi-voleybol-futbol-yürüyüş gibi aktiviteler yapıp eğlenceli zamanlarda geçirdiler.

Milli Görüş’ün temel esaslarına yönelik bilgilerin pekiştirilmesi, bununla birlikte teşkilat mensupları arasındaki kaynaşma ve muhabbetin çoğalmasının amaçlandığı bu kampta katılımcılara Necmettin Erbakan’ın mücadelesinden kesitler sunuldu.

Kampın açılış konuşmasını yapan Engin Kılıç kampa katılan katılımcılara,kamp komisyonuna ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.Konuşmasında Türkiye ve Dünya gündemini değerlendiren Engin Kılıç, özellikle İslam coğrafyasının içerisinde bulunduğu durumun, Milli Görüşçüler ve Erbakan Vakfı mensupları olarak ne kadar çok sorumluluk getirdiğini ve ne kadar çok çalışmalarının gerektiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Birinci oturumda Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Doc.Dr Murat Aktaş katılımcılara hitabet sanatı, etkili iletişim ve protokol kuralları konulu eğitim gerçekleştirdi.

İkinci oturumda milli görüşün tanınan simalarından ve eski Bayburt il başkanı Nazir Duman Hocaefendi kardeşlik duygularını geliştirme ve teşkilat içi kaynaşma temalı eğitimi gerçekleştirdi.Geçmişte yaşadıkları tecrübeleri de özetleyen Nazir Duman teşkilat mensuplarının ve özellikle gençlerin bir hayli ilgisini çekti.Etkili bir eğitim çalışması oldu.

Üçüncü oturumda Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, Hak-batıl mücadelesi konusunu işledi.Naim Öztürk insanlık tarihinden günümüze kadar geçen mücadeleyi tarihin akışına etki eden olayları etkili bir şekilde işleyerek verimli bir eğitim sunumu gerçekleştirdi.

Dördüncü oturumda Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Cemil Çolak Milli Görüş ve siyasal mücadele konusunu işledi. Necmettin Erbakan’ın dava şuuru ile ilgili anekdotlarını aktaran Cemil Çolak, hocamızın son nefesini verene kadar 40 yıl boyunca yaptığı gibi İslam dünyasını birleştirme, dünya siyonizminin oyunlarını bozma ve Yeni Bir Dünya kurma çalışmaları ile ilgili bilgi ve birikimlerini aktardı.

Program sonunda tüm katılımcılara sertifika töreni yapılıp program nihayete erdirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.