Gebze’ye Konut Müjdesi!

Gebze’de Basın mensuplarıyla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi olarak Gebze’ye konut yapacaklarını müjdeledi.

Gebze Yayın: 08 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2023 21:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Gebze’de Basın Mensuplarıyla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gebze’de Kirazpınar Mahallesi’ne konut inşa edeceklerini dile getiren Başkan Büyükgöz: “Gebze Belediyesi olarak Kirazpınar Mahallemizde arsamız var. Daha önce aldığımız meclis kararıyla buraya Gebze Belediyesi olarak konut yapma kararı vermiştik. İnşallah kısa sürede burada ilk etapta 320 Dairelik konut yapacağız” dedi.

 

GEBZE’NİN ZEMİNİ ÇOK İYİ

Gebze’nin zemin etüdünün iyi olduğunu da dile getiren Başkan Zinnur Büyükgöz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Deprem sonrası doğal olarak insanlarımızda bir tedirginlik oluştu. Şunu belirteyim ki; Gebze’nin genel olarak zemin etüdü çok sağlam. Gebzeliler bu konuda rahat olsunlar. Gebze’de Kentsel Dönüşüm amaçlı binalarda taramalarda yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağız. Ayrıca acil yıkılması gereken 79 binamız var bunlarla ilgilide gerekli çalışmayı yapacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.