Gebze'yi Yönetirken Hassasiyetimiz Hep Üst Seviyede

Gebze Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısını Başkan Zinnur Büyükgöz'ün başkanlığında gerçekleştirdi.

Gebze Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 15:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediyesi olağan Nisan ayı meclis toplantısı yoğun geçti. Mecliste bir konuşma yapan Başkan Zinnur Büyükgöz:"1 lirak malı 2 liraya almadık. Kamu zararı yapmadık. Bu dönemde fiyat dalgalanmaları çok oldu. 97 milyonluk açığın bir kısmı TOKİ dolayısıyla ve Eğitim alanlarındaki satın alma miktarın tahminimizin üstünde gerçekleşmesinden dolayı oldu. Bütçemizde bir sapma olmadı. Alım konusundaki hassasiyetimiz hep üst seviyede oldu."

 

BAYAN PERSONELİMİZ YÜZDE 40

"Bizim örfümüzde Temizlik, Park ve Bahçelerde çalışma yoktur. 300 ya da 400 civarında ofis çalışanımız var. Belediyede yüzde 40'a yakın bayan Personelimiz çalışıyor. Bayan çalışanlarımız oranı oldukça iyi."

 

YENİ MÜDÜRLÜKLER İHTİYAÇTAN OLUŞTU

"İşlevleri olmayan müdürlükleri birleştirdik. Ancak sonradan çeşitli kanunlar çıkınca yeni müdürlükler kurmak zorunda kaldık. Olabildiğince derli toplu yönetmeye çalışıyoruz. Bu yıl nüfusumuzda 46 Bin artış olmuş. Bundan dolayı ihtiyaç olduğundan yeni müdürlükleri oluşturduk.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.