Körfez-Dilovası arası bu yolla daha kısa

Körfez Yukarı Hereke-Dilovası Çerkeşli arasında yapılan 5 bin 200 metre uzunluktaki yolda yarma kazı ve köprü-altgeçit çalışmaları devam ediyor.

Dilovası Yayın: 29 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 29.10.2023 12:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelişen ve büyüyen şehrin ihtiyaçlarına göre yeni yollar inşa ederek şehrin gelişimine katkıda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Yukarı Hereke-Dilovası Çerkeşli arasında inşa edilen yeni yoldaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yeni açılan yolun yarma kazısı ve beton köprü-altgeçit imalatları gerçekleştiriliyor. Yolun tamamlanmasıyla Körfez ile Dilovası arasında ulaşım, kısa ve güvenli hale gelecek. 

 

YARMA KAZI DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yukarı Hereke ve Çerkeşli’yi birbirine bağlayacak olan yolda yarma kazı çalışmalarında yüzde 80’lik kısım tamamlandı. Yol üzerinde yer alacak köprünün kirişleri yakın zamanda ayaklar üzerine yerleştirilecek. Ayrıca iki adet altgeçitteki çalışmalar devam ediyor.

 

5 BİN 200 METRE UZUNLUKTA

Yapımına başlanan yeni güzergâh ile Yukarı Hereke’de ikamet eden vatandaşlar Dilovası Devlet Hastanesi, Çerkeşli OSB ve ilçe merkezine daha kısa sürede erişim imkânına kavuşacak. 5 bin 200 metre uzunluktaki 2x1 yeni yolda 2 altgeçit ve 1 adet dere köprüsü imalatları da yapılıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.