Başkan Şayir ve 65 Kişilik Ekip Deprem Bölgesinde

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve 65 kişilik ekip önceki gün deprem bölgesine gitti.

Dilovası Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 12:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan asrın felaketi sonrası depremzedelere destek olabilmek için Dilovası adeta seferber oldu. Dilovası Kaymakamlığı, Dilovası Belediyesi, AFAD, Dilovası Kızılay Şubesi, mahalle muhtarları, STK’lar ve gönüllü vatandaşlar hep birlikte acıların sarılması için çalışırken, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Belediyesi çalışanı 65 kişi, 6 tır yardım malzemesi ve 15 iş makinesiyle deprem bölgesine gitti.  

 

BAŞKAN ŞAYİR DEPREM BÖLGESİNDE 

Depremin ardından AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan görevlendirme ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın öncülüğünde yapılan toplantının ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt önceki gün depremin merkezi olan Kahramanmaraş’a gittiler. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un koordinasyonunda gerçekleşen toplantıya katılan Başkan Şayir; bölgeye gelen iş makineleri, yardımlar ve arama-kurtarma çalışmalarının koordinasyonuna da katıldı.  

 

 

6 YARDIM TIR’I VE 15 İŞ MAKİNESİ GÖNDERİLDİ 

Depremin ardından Dilovası Kaymakamlığı, Dilovası Belediyesi, AFAD, Dilovası Kızılay Şubesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Dilovalılar büyük ilgi gösterirken Dilovası Kültür Merkezi’nde toplanan yardım malzemeleri 6 Tır ile Dilovası Kaymakamı Dr.Metin Kubilay’ın katıldığı uğurlama töreniyle deprem bölgesine gönderildi. Ayrıca Dilovası Belediyesi, sanayici ve işadamları tarafından sağlanan 15 iş makinesi de depremzedelere yardım edebilmek üzere aralıklarla deprem bölgesine gönderildi. 

 

65 KİŞİLİK EKİP KAHRAMANMARAŞ’TA 

Yardım tırlarının uğurlanmasının ardından Dilovası Belediyesi çalışanlarından 65 kişilik gönüllü ekip de deprem bölgesine doğru yola çıkmıştı. Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Polat’ın koordinasyonunda dün akşam saatlerinde Kahramanmaraş’a varan 65 kişilik ekip deprem AFAD koordinasyon merkezinin talimatları doğrultusunda yardım çalışmalarına katılacaklar. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.