Çayırova’da Kasım ayı meclisi tamamlandı

Çayırova Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Kültür Salonu’nda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Çayırova Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 13:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında toplanan meclis iki gündem maddesini karara bağladı. Meclis gündemi öncesinde açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla bir konuşma gerçekleştirdi ve salonda bulunan meclis üyelerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Başkan Çiftçi, ayrıca Filistin’de yaşanan insanlık dışı saldırıları şiddetle kınadığını da dile getirdi. Ayrıca mecliste Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve Filistin’de şehit düşen kardeşlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Gündem dışı konuşmaların ardından oylanan gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısı 5 Aralık Salı günü saat 15.00’da Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.