Gebze'de 4 Bin Çocuğa Kırtasiye Desteği

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz okulların açılmasına günler kala ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemesi hediye etti.

Gebze Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 15:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz okulların açılmasına günler kala ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemesi hediye etti. Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda 4 bin öğrenciye kırtasiye, eğitim seti ve okul kıyafeti yardımı yapıldı. 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni dönem öncesi eksiklerini tamamlayan öğrenciler, Başkan Büyükgöz ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Programda öğrenci ve velilere hitaben selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, “Öncelikle herkesi saygıyla selamlıyorum.  2023-2024 eğitim-öğretim dönemi başlıyor.

 

4 BİN ÇOCUĞA KIRTASİYE DESTEĞİ

Gebze’mizde eğitim öğretim hayatına başlayacak olan evlatlarımıza çanta ve okul kıyafeti yardımlarını başlatmış bulunuyoruz.  Yaklaşık 4 bin civarında evladımıza ihtiyaç duydukları eşyaları teslim edeceğiz. Bizim için geleceğimiz, her şeyimiz, yarınlarımız, umutlarımız olan çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitim almaları en öncelikli konularımızın başında geliyor. Dolayısıyla, belediyemizin tüm imkânlarını kullanarak; eğitimde, sporda ve sosyal faaliyetlerde gençlerimizde alt yapı sunmaya devam ediyoruz. Daha fazlası gerekirse daha fazlasını sunmaya gayret edeceğiz. Şimdiden 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını ve evlatlarımızın bu süreci başarıyla tamamlamalarını Rabbimizden niyaz ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.