Başkan Bıyık'tan MHP Darıca'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Darıca İlçe Başkanlığına yeniden seçilen İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siyaset Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 12:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kısa bir süre önce gerçekleşen kongrede MHP Darıca İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Yıldırım ve yönetimini ziyaret etti. Yıldırım’ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden Başkan Muzaffer Bıyık, hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

DARICA’DA UYUM İÇERİSİNDE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, nazik ziyareti için Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederken her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını ve aynı uyumun bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yeniden başkanlığa seçilen Yıldırım’a çiçek takdim ederek “Cumhur İttifakı olarak Darıca’da el ele kol kola güzel işler yapıyoruz. Bu birlikteliğin aynı şekilde süreceğine inanıyorum. MHP İlçe Başkanımız Mustafa Yıldırım ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

 

 

BAŞKAN BIYIK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Muzaffer Bıyık, ziyarette Yıldırım ve ekibine Darıca’da devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Seçim beyannamesinde söz verdikleri projelerin yüzde 92’sini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Milletimize birlikte bir söz verdik ve bu sözleri yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Çok şükür Cumhur ittifakımızdan ve milletimizden aldığımız güçle projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Söz verdiğimiz projelerin yüzde 92’sini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin karşı yüzümüz ak bir şekilde çıkıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.