Çayırova’da sanat, engel tanımayacak

Çayırova’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel öğrenciler ‘Geleneksek Engelsiz Sanat ve Edebiyat Programı’ düzenleyecek.

Çayırova Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 11:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, ‘Geleneksel Engelsiz Sanat ve Edebiyat Programı’ düzenliyor. 1 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda, sanat engel tanımayacak. ‘En Büyük Engel Sevgisizliktir’ sloganıyla gerçekleştirilecek, Geleneksel Engelsiz Sanat ve Edebiyat Programı’nda özel öğrenciler; şiir, konser, halk oyunları, sergi ve oratoryo etkinlikleri gerçekleştirecek. Özel öğrencilerin düzenleyeceği programlar ilgiyle takip edilecek. Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, engellerin sevgiyle aşılacağı bu anlamlı programa tüm Çayırovalıları davet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.