TÜRCAV depremzedelerin yanında

Türkiye Caferileri Vakfı öncülüğünde deprem bölgesine ulaştırmak üzere, destek kampanyası başlatıldı.

Darıca Yayın: 08 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.02.2023 23:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 Bugün ilk yardım tırını deprem bölgesine yönlendiren vakıf yönetimi önümüzdeki günlerde 3 tır malzemenin daha yola çıkacağını dile getirdi.
 
BTürkiye Caferileri Vakfı yöneticisi Yahya Kemal Utar yaptığı açıklamada " deprem olduğu günden bu yana sabah 09.00 dan akşam 21.00a kadar yardımlar sel oldu aktı. Her felakette tek yumruk olan vefalı halkımız yine bizleri şaşırtmadı. Evinde bulunan ihtiyaç fazlası her ürünü kapıp paketleyip bizlere ulastirdi. Bugün ilk tırımızı dualar eşliğinde deprem bölgesine uğurladık. Ağırlıklı olarak içme suyunun bulunduğu tırda temel ihtiyaçları barındıran battaniye, kışlık giyecek, gıda ve hijyen malzemesi yer aldi.Vakfımız bünyesinde hizmet veren Yardım Eli kuruluşu, Zehra-yi Mehdiyye Kız Gençlik Kolları ve Ehl-i Beyt Gençlik kollarımızın gece gündüz demeden çalışmaları, halkımızın yardımları ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleri deprem bölgesindeki yaraları sarmak daha çok vatandaşımıza ulaşmak için çalışmalar devam etmektedir.
İnşallah birkaç gün içerisinde üç tırımız daha yola çıkacaktır. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu vesile ile tekrar bu elim faciada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve kederli ailelere sabırlar diliyoruz" dedi.
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.