Nail Çiler; “El ele, gönül gönüle kazanacağız”

CHP Kocaeli 4. Sıra Milletvekili Adayı, Gebze eski Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Şimdi durmadan çalışma, gönülleri kazanma, dostlarımızı arttırma ve geçmişten gelen tüm kırgınlıkları onararak el ele gönül gönüle, birleşe birleşe kazanma zamanıdır”

Siyaset Yayın: 10 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2023 11:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CUMHURİYET Halk Partisi 4. Sıra Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, adaylığının açıklanması sonrası ilk değerlendirmesini yaptı. Çiler, “14 Mayıs günü yapılacak olan seçimler için Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine yaptığım aday adaylığı başvurum neticesinde Kocaeli dördüncü sıradan adaylığım bu gün itibariyle açıklanmıştır.

 

UMUT DOLU YARINLAR İÇİN

“Önümüzde bir ayı biraz geçen çok önemli bir süreç var. Her gün her dakika bizler için çok önemli. Ülkemizin bugünlerden daha iyi bir şekilde yönetilmesi için; gençlerin, kadınların, çocukların ve toplumumuzun her bir ferdi için daha umut dolu yarınları inşa etmek için tüm gücümüz ve imkanlarımızla çalışmak zorundayız.

 

“NAİL ABİNİZ, HOCANIZ, BAŞKANINIZ”

30 yılı aşkın eğitimcilik, ticaret ve sivil toplum hayatım boyunca her zaman doğrudan yana olmayı, akıldan bilimden mantıktan referans alarak çalışmayı, insan kazanmayı ve kul hakkına girmemeyi kendime pusula edindim. Yeni adım attığım siyasi yaşantımda da yıllardır tanıdığınız bildiğiniz Nail hocanız, Nail abiniz, Nail başkanınız, Nail kardeşinizden ne bekliyorsanız yine aynı şeyleri göreceğinize dair sizlere gönül rahatlığıyla şahsım ve partim adına söz veriyorum.


14 MAYIS’TA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Millet İttifakı olarak farklı dünya görüşlerine sahip ancak aynı ortak amaçla; güçlü, zengin, huzurlu ve umutlu bir Türkiye hayalinde buluşan on milyonlarca insan 14 Mayıs günü Allah’ın izniyle hedefimize ulaşacağız. Şimdi zaman durmadan çalışma, gönülleri kazanma, dostlarımızı arttırma ve geçmişten gelen tüm kırgınlıkları onararak el ele gönül gönüle, birleşe birleşe kazanma zamanıdır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.