Gebze’de ‘Yaza Veda Okula Merhaba’ Buluşması

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yeni eğitim öğretim yılı öncesi Gebzeli öğrencilerle ‘Yaza Veda Okula Merhaba’ etkinliğinde buluştu.

Gebze Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yeni eğitim öğretim yılı öncesi Gebzeli öğrencilerle ‘Yaza Veda Okula Merhaba’ etkinliğinde buluştu. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşen programa Gebzeli öğrenci ve velilerin ilgisi hayli yoğun oldu. Kukla, jonglör ve Rafadan Tayfa  gösterileri ile başlayan program interaktif yarışma ile devam etti. Gebzeli öğrencilerin severek takip ettiği programda Başkan Büyükgöz selamlama konuşması gerçekleştirdi. Başkan Büyükgöz, “Biz sürekli evlatlarımız için ne yapmak istiyorsak onları yapmaya devam edeceğiz. Bizim asıl hedefimiz güzel nesiller yetiştirmek. Bunun için çaba göstermek. Bu doğrultuda neler yapıyoruz? Eğitim ve spor faaliyetlerini artırarak devam ediyoruz. Bugün Gebze’mizde 75 bin evladımız, aynı anda spor yapabilecek durumda.

 

 

EVLATLARIMIZ SPOR VE EDEBİYATLA HEMHAL OLSUN

Bu yıl yaz okullarımıza 30 branşta ve 10 bin evladımızın faydalanmasıyla kapanış yaptık. Kış sezonunda da 16 bin evladımıza destek programları yapacağız. GESMEK kurslarımızın 61 branşta açılışını yapacağız. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Bunları neden yapıyoruz? Bizim neslimiz on tehdit ile büyüdüyse, bu nesil yüz tehlikeyle büyüyor. Öyleyse bu tehlikelerden uzak kalmalarını sağlamak için bu aktiviteleri artıracağız. Voleybol takımı kurduk, 1. lige yükselttik. Ampute spor takımı kurduk. Çünkü evlatlarımız vaktini sporla edebiyatla geçirmediği sürece tehlike çukurlarına düşebilirler. Biz bu milletin evlatlarını korumak kollamak ve hizmet vermek için çaba gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi. Selamlama konuşmasının ardından etkinlik, çeşitli gösteri ve aktiviteyle devam etti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.