Çayırova’dan Hatay’a 33 kişilik ekip ve 13 araç

Çayırova Belediyesi, çalışmalara destek olmak üzere 33 kişilik ekibi, 13 araç ve ekipmanlarla Hatay’a gönderdi.

Çayırova Yayın: 08 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.02.2023 15:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Deprem bölgesi için tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediyesi, bölgeye desteğini sürdürüyor. Arama kurtarma timi ve yardım tırını bölgeye gönderen Çayırova Belediyesi, 5 kanal kazıyıcı, 1 arazöz, 1 çift kabin transit, 1 hafriyat kamyonu, 2 çöp kamyonu, 1 transit, 1 kamyonet ve 1 cenaze aracı olmak üzere toplam 13 aracı 33 kişiden oluşan teknik ekiple Hatay’a gönderdi.
33 kişilik ekip, 13 araç ve içinde jeneratör, ilk yardım çantaları, erzak, yakıt ve araç zincirlerinin olduğu ekipmanlar ile yola çıktı. Teknik ağırlıklı belediye personeli Hatay’da yapılan çalışmalara destek verecek.

Öte yandan 16 kişiden oluşan Çayırova Belediyesi arama kurtarma timi deprem bölgesinde arama ve kurtarma çalışmalarına devam ederken, diğer yandan yardım kampanyası hızla sürüyor. Yardım için toplanan malzemeler deprem bölgesine sevk ediliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.