Başkan Bıyık Ameliyat Oldu!

Geçirdiği talihsiz kaza sonrası tedavisi süren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Medical Park Hastanesi’nde kolundan ikinci kez ameliyat edildi. Başarılı bir operasyon geçiren Başkan Bıyık bir süre istirahat edecek.

Darıca Yayın: 25 Kasım 2025 - Salı - Güncelleme: 25.11.2025 20:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Geçirdiği talihsiz kaza sonrası tedavisi süren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ikinci kez ameliyat edildi. Gebze Medical Park Hastanesi’nde kolundan gerçekleştirilen operasyonun başarılı geçtiği bildirildi. Başkan Bıyık’ın taburcu olduktan sonra bir süre istirahat edeceği açıklandı.

Başkan Muzaffer Bıyık’ın, tedavi sürecinin devam ettiği ve doktorların gerekli görmesi üzerine ikinci bir operasyonun planlandığı öğrenildi. Gebze Medical Park Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyatın ardından Bıyık’ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.